Ριζική Αποτρίχωση

Η έντονη τροχοφυΐα είναι ένα πρόβλημα που πλέον απασχολεί ολοένα και περισσότερες γυναίκες αλλά και άντρες.

quanta technologyΟ πλέον όμως σύγχρονος και αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης είναι η τεχνολογία IPL Laser ευρέου φάσματος Quanta της Abalase.

Πώς λειτουργεί: Στοχεύοντας στην καταστροφή του θύλακα, χάρη στην απορρόφηση του φωτός από τη μελανίνη της τρίχας. Μέσα σε μερικές επισκέψεις βλέπουμε θεαματικά αποτελέσματα. Κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες και ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε άτομα που υποφέρουν από θυλακίτιδες και διάφορους ερεθισμούς από άλλα είδη αποτρίχωσης.

Μια ακόμη εξαιρετική μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης είναι η ηλεκτρική μέθοδος Blend (πρόκειται για ένα συνδυασμό θερμόλυσης – ηλεκτρόλυσης με βελόνα).

Πώς λειτουργεί: Στοχεύοντας στη θερμική καταστροφή του θύλακα με την εισαγωγή βελόνας και απελευθέρωσης ρεύματος. Απαιτούνται μερικές συνεδρίες για τα πρώτα αποτελέσματα ανάλογα πάντα με την περίπτωση. Ωστόσο, η συγκεκριμένη μέθοδος έχει εκπληκτικά αποτελέσματα σε μικρές περιοχές (πχ στήθος, κοιλιά).

Για βέλτιστα αποτελέσματα, πάντα βασιζόμαστε στο ιατρικό ιστορικό του κάθε ατόμου, έτσι ώστε να επιλέξουμε την καταλληλότερη μέθοδο για αυτό.

* Όλα τα μηχανήματα στο χώρο του Face to Face συνοδεύονται από πιστοποιήσεις CE της
Ευρωπαϊκής Ένωσης για ιατρικό – παραϊατρικό εξοπλισμό.